Spletna trgovina Elotus d.o.o.
Spletna trgovina Elotus d.o.o.
Prijava / Registracija
Uporabniško ime:
Geslo:
» Registracija » Pozabljeno geslo

Airlaid izdelki

Gostinski airlaid izdelki imajo mehki videz tekstila, so visoko vpojni in kompaktni, da jih lahko po želji oblikujete in dekorirate pogrinjke po vaših željah. So najboljša alternativa tekstilu.


Airlaid servieti v številnih barvah iz kvalitetnega airlaida. Mehki, a hkrati čvrsti, idealni za oblikovanje različnih dekoracij. Možnost tiska vašega logotipa.

Za čimveč kombinacij pri okraševanju mize in za vse priložnosti so vam na voljo večbarvni airlaid servieti v več barvnih kombinacijah.

Airlaid tekači v roli so odlična izbira za številne kombinacije in različne priložnosti. Dobite jih v enakih barvah, kot airlaid serviete.

Odlična izbira za popestritev mize in celega ambienta z dekorativnimi večbarvnimi tekači, v ujemajočih dezenih z airlaid servieti.

Prti za enkratno uporabo so prava izbira za vse priložnosti, za catering, dogodke na prostem, za postavitev mize v zadnjem hipu.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu